Vi skapar för en bättre och trevligare framtid


Har du någonsin tänkt på en idé som du vill göra verklighet av samtidigt som du blir begränsad av dig själv och skyller på livets alla hinder?


Förmodligen inte eftersom du till hör en kategori människor som kallas för "DOER" (engelska ordet för "GÖRARE") och nu har hittat hit. Om du har viljan och idén så hjälper vi dig personligen med att ta fram en produkt, serie eller prototyp som tillfredsställer "Doer’n" inom dig.

Kvalitetsförsäkran


Varje produkt hos oss är unik och stämplade med en kvalitetstämpel som även fungerar som ett garantibevis.


Vi kan lova att inget lämnar våran studio utan att Du liksom Vi är 100% nöjda och stolta.


Om du inte har någon genialisk eller vacker idé du vill utveckla till färdig produkt så finner ni ett urval av olika produkter i vår butik över vad vi kan åstadkomma. Kanske väcker vi den där vilande idén och uppfinnaren inom dig? Eller kanske du helt enkelt hittar något i vår butik som redan finns färdig att beställa? 


Alla produkter vi framställer har många arbetstimmar bakom sig och vårat mål är att varje produkt ska hålla minst 4 generationer genom kombination av material och kvalitet.

Koncept


Vårat koncept är att tillverka riktigt fina, unika och väldesignade produkter med en av världens starkaste lasermaskin och kompetent personal som drivs av höga ambitioner och kreativa idéer samtidigt som vi också hjälper till att ta fram prototyper för exempelvis patentansökningar.

Alla hantverk från oss tillverkas och hanteras i Sverige."NÄR DU LYCKAS, LYCKAS VI"